Kategorier
Okategoriserade

Definitionen av galenskap…

…är att göra samma sak om och om igen och förvänta sig annorlunda resultat.

Jag har tappat räkningen på hur många gånger jag startat om den här bloggen.

Den här gången har jag ett syfte som skiljer sig lite från de tidigare. Förut har det varit att presentera mig, berätta om min vardag och kanske skaffa läsare som en bonuseffekt.

Den här gången är syftet egoistiskt. Jag tänker skriva saker som har med min personliga utveckling att göra, och jag väljer att göra det i detta öppna rum för att få illusionen av att andra ser vad jag gör.

Att Du och andra läser det jag skriver är tänkt att ge mig känslan av att jag har ett ansvar. På engelska heter det koncept jag är ute efter ”Accountability partner”, en eller flera personer som gör att man håller sin process i styr eftersom någon man redovisar den för kommer se om man fuskar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *